kraamzorg

Door onze eigen kinderwens ben ik mij gaan verdiepen in het zwanger worden, zwanger blijven, de geboorte en de mooie maar ook intense tijd erna. Ik ben op zoek gegaan naar wat mijn wensen zouden zijn en wat ik denk wat er nodig is in de kraamtijd.

Een luisterend oor, warmte, huid op huid contact, ondersteuning, rust, voorlichting en gezonde voeding zijn dan dingen die voor mij voelbaar nodig zijn.

Geboorte geven, op welke manier dan ook, is een levensveranderende gebeurtenis. Je hebt het vast al eens gehoord, niet alleen je kindje wordt geboren ook jij als ouder.
Dichterbij de natuur als in je kraamtijd zal je niet snel meer komen. Je staat letterlijk open. Daarom is het zo fijn om samen te landen, elkaar te leren kennen en te rusten. 

Laten we een vrijblijvende kennismaking met elkaar plannen, zo kunnen we nagaan of ik in deze tijd voor jullie mag gaan zorgen. 

wat goed om te weten

Mijn werkgebied

Purmerend, Hoorn, Castricum, Amsterdam, Beemster, Alkmaar, Heerhugowaard, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Edam/Volendam en alles daaromheen of tussenin. Mijn werkgebied valt binnen Noord Holland, valt jouw woonplaats buiten deze regio dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven