Mijn werkwijze

Het ligt niet in mijn karakter om heel erg op de voorgrond te treden maar ik maak wel makkelijk contact en laat dat nu precies twee grote kwaliteiten zijn in mijn werk als fotograaf.
Tijdens een geboorte zie ik alles maar het voelt niet alsof ik overal ben. Ik fotografeer thuis, in het ziekenhuis of in het geboortehotel. Ik beweeg mee met jullie wensen en behoeften. Wordt jullie baby uit de buik geboren doormiddel van een geplande keizersnede dan kan ik daar alleen foto’s van maken wanneer de desbetreffende gynaecoloog daar toestemming voor geeft.

Tijdens een gezins, zwangerschap of newbornshoot geef ik op een rustige manier aanwijzingen maar laat jullie niet ‘standaard’ poseren. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, want jouw schaterlach is veel mooier en herkenbaarder dan een ‘gemaakte’ lach en die ondeugende blik van je peuter is veel leuker dan een ‘kijk eens naar het vogeltje?’ Dus doe lekker jullie eigen ding en ik volg.

We maken kennis via Zoom, zo kunnen we nagaan of er een klik is en of ik aan jullie wensen kan voldoen.

Past mijn manier van werken bij jou? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Jouw Geboorte, vereeuwigt herinneringen in beeld, om nooit te vergeten

“Wil ik nu echt nog iemand bij de geboorte?”
Ik kan over mezelf zeggen dat je het haast niet merkt dat ik aanwezig ben. Ik heb een rustig karakter en sta (vrijwel) nooit iemand in de weg. 

“Ik vind het zo duur”
Het is een hoop geld. Het is ook veel werk. Ik sta 4 weken voor je op wacht, ben (vaak) lang aanwezig bij de geboorte en ik heb nog uren de tijd nodig voor de selectie en bewerking. En dat allemaal om jullie beelden te kunnen geven om deze dag ooit te vergeten.

“Mijn partner kan toch ook foto’s maken?”
Dat kan je partner zeker maar is het niet veel fijner als je partner er helemaal voor jou is en dat je zeker weet dat geen moment gemist wordt?

“Wat als de geboorte plots anders loopt?”
Dat kan en vaak voelt het dan nog waardevoller dat ik er als fotograaf, waar het kon, bij was. Want flarden uit je herinnering worden compleet gemaakt met beeld. 

 

 

Manon heeft de gave om zich als fotografe onzichtbaar te maken. Dit zorgde ervoor dat ik me tijdens mijn bevalling geen moment verstoord heb gevoeld door haar aanwezigheid. Ik heb Manon ervaren als een rustig, vriendelijk en warm persoon.
Lara
I find myself watching the images very often and I would definitely recommend her services to anyone who needs a photoshoot but specially for pregnant women. You will for sure feel super comfortable with her.
Stephanie
Manon heeft bij ons meerdere levensgebeurtenissen vast gelegd en we zijn altijd heel blij met haar en de foto's/ video's geweest. Haar rustige en warme houding maken dat er snel een vertrouwde sfeer hangt. Nogmaals dank, Manon!
Barbara
Bedankt Manon, prachtige foto's, prachtige video en een fijne aanwezigheid en persoonlijkheid. We zijn heel blij dat je bij de bevalling aanwezig was.
kevin

tarieven

Ik ga dit prachtige avontuur graag met je aan! Hieronder vind je de tarieven voor de diensten die ik aanbied.

Om de (uitgerekende) datum vast te leggen vraag ik om een aanbetaling van 50% en bij het aanleveren van de foto’s ontvang je de restfactuur met daarop ook eventuele parkeerkosten. 

Ben ik ook jouw kraamverzorgende en wil je een reportage? Je krijgt dan een korting van 15% op onderstaande diensten. Ik wil hierbij wel duidelijk vermelden dat mijn werk als kraamverzorgende altijd voorrang heeft en dat ik in overleg met je verloskundige bekijk wanneer er geschikte momenten zijn voor de foto- en/of videografie. 

Liever video of een combinatie? Vraag naar de mogelijkheden via mijn contactformulier.

Gezin, Newborn, Zwangerschap of kraamrapportage

275
 • Kennismaking via Zoom
 • 2 uur fotografie op locatie met jullie gezin
 • Minimaal 15 bewerkte digitale foto’s
 • Wil je 1 van mijn foto’s gebruiken voor het geboortekaartje of social media? Dan vraag ik je Jouw Geboorte daarbij te vermelden


Geboorte
Fotografie

1425
 • Kennismaking via Zoom met jou en je eventuele (geboorte) partner.
 • Vanaf week 38 sta ik op wacht voor de geboorte van jullie kindje.
 • Ik maak foto’s van de verschillende fases van de geboorte, ik vertrek ongeveer 2 uur na de geboorte.
 • Professionele nabewerking van de foto’s. Binnen maximaal 4 weken ontvang je de volledige reportage van de geboorte.
 • Wil je 1 van mijn foto’s gebruiken voor het geboortekaartje of social media? Dan vraag ik je mijn naam daarbij te vermelden


Combinatie
prijs

1875
 • Zwangerschap &
 • Geboorte &
 • Newborn of
 • Geboortefotografie + geboortevideo
Populair

*Mijn prijzen zijn inclusief reiskosten en BTW, eventuele parkeerkosten factureer ik achteraf.

Ben ik ook jouw kraamverzorgende en wil je een reportage, ik bied dan een korting van 10% aan.  
Liever video of een combinatie?
Vraag naar de mogelijkheden via mijn contactformulier.

Scroll naar boven